Hoppa till innehållet
Shuttle I Stallage

BLS effektiviserar Lekias lager med shuttle

En framtidssäker lagerlösning

I en värld där effektivitet och skalbarhet är avgörande för företagens framgång, har Lekia, Sveriges ledande leksaksbutikskedja, tagit ett strategiskt steg mot framtiden. I samarbete med BLS, har Lekia inte bara förbättrat sina nuvarande lagerprocesser utan också säkrat grunden för fortsatt expansion.

Effektivisering genom integration

Lekia har genomfört en betydande förändring genom att samla hela sin verksamhet under ett tak och förbereda för möjlighet till fortsatt expansion. Genom att integrera en shuttle-lösning med traditionella pallställ, har de skapat ett effektivt flöde. Shuttle-ställaget används för att förvara produkter som inte omsätts lika ofta, vilket optimerar både utrymme och tillgänglighet.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Shuttlebytaplats

Skräddarsydd lagerlösning

BLS har varit en nyckelspelare i leveransen av en helhetslösning för Lekias lagerbehov. Genom att kombinera befintlig och ny lagerinredning, har BLS skapat en flexibel och effektiv lagermiljö. Det nya ställaget monterades först i den nya lokalen, vilket möjliggjorde en smidig tömning av de gamla ställagen och flytt av godset. Denna strategi säkerställde att Lekias dagliga verksamhet kunde fortsätta utan avbrott under övergången. Med en kapacitet för cirka 11 000 pallplatser, har Lekia nu utrymme att växa och möta framtida marknadsbehov.

Lekia

Om Lekia

Som Sveriges största lekbutikskedja, erbjuder Lekia ett brett sortiment av leksaker och spel för barn i alla åldrar. Med sitt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, fortsätter Lekia att vara en favoritdestination för familjer som söker det perfekta spelet eller leksaken. Med butiker över hela landet, är Lekia dedikerad till att leverera glädje och lekfulla upplevelser till sina kunder.

 

Plock

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Närbild Shuttle

Fjärrstyrda skyttlar signerade BLS

BLS shuttle är perfekt för dig som hanterar stora pallvolymer och vill spara såväl utrymme som tid. Du bestämmer själv hur skytteln ska arbeta (FILO eller FIFO) och du kan vara säker på en sak: skytteln säkerställer att rätt gods alltid finns längst fram. Shuttle-tekniken fungerar i alla förekommande lagertemperaturer från +40 °C till -30 °C och går att anpassa efter olika pallstorlekar.

Läs mer om BLS shuttle

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig