Hoppa till innehållet
Mer Balk

Ny lagerinredning till Postnord Strålfors

Expansion, flexibilitet och effektivisering

BLS har fått äran att leverera och montera pallställ och hyllställ till PostNord – Sveriges största logistikcentrum för e-handel.

Lagerhall Med Palllsystem Och Pallar

Centrallager för hela Norden

När PostNord/Strålfors valde att koncentrera hela sin logistik till Ljungby, och göra det till centrallager för hela Norden, valde de BLS som leverantör för lagerinredningen. Den nya anläggningen omfattar ett lagerdistributionscenter på 25 000 m². Målet var att få ut mesta möjliga av lagringsutrymmet, effektivisera lagerarbetet och samtidigt möjliggöra en flexibilitet för framtida expansioner. 

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till PostNord, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Stort Lager

En kombination av pallställ och hyllställ

Något vi på BLS alltid brukar göra för att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder är att utifrån kundens behov föreställa sig slutresultatet direkt. Och tack vare egen produktion kan vi alltid anpassa våra lösningar till varje unikt behov. Lösningen som vi levererade till PostNord bestod därför av en kombination av pallställ och hyllställ. Pallställens höjd var 9,5 meter och bestod av ca 4700 pallplatser. Hyllställ levererades med ca 20 000 hyllmeter. 

PostNords lager hanteras av många medarbetare varför säkerheten även varit en viktig faktor i utformande och uppbyggnad av system. 

Pallställ Postnord

Om PostNord

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Under 2017 levererade PostNord 4,3 miljarder brev och försändelser, 154 miljoner paket till Nordens 27 miljoner invånare och två miljoner företag.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig