Hoppa till innehållet
Sonotruckgång

Flexibel hantering för olika typer av pallar

Sono tar ytterligare steg inom tredjepartslogistik med ett nytt lager på Stigamo, där flexibel pallhantering möjliggör smidig hantering av olika laster. Med starkt förtroende och effektiva metoder strävar de efter att erbjuda ännu mer omfattande och effektiva lösningar till sina kunder.

Sono utvecklar sitt erbjudande med tredjepartslogistik

Sono Sweop AB en ledande leverantör av kvalitetsmöbler för skola, kontor, offentliga miljöer och industri i Skandinavien, tar nu fortsatta steg in på tredjepartslogistikmarknaden med ytterligare ett lager. Med ett nyetablerat lager på Stigamo strävar de efter att erbjuda ännu mer omfattande och effektiva lösningar till sina kunder. BLS är stolta över att ha fått förtroendet från Sono genom att leverera lagerinredningen till denna spännande satsning.

Sono Sektion

Flexibel logistik för effektiv pallhantering

För att möta beläggningsbehoven levererades anläggningen i två etapper. Med över 15 000 pallplatser är varje pallställ skräddarsytt för att möjliggöra en flexibel logistik. Genom bredare balkar och nätbalkplan på varje nivå kan en mångfald av pallar med olika mått enkelt förvaras i ställaget. Dessutom är anläggningen utrustad med anläggningsskydd för att säkra lokal, ställage och personal mot skador och slitage.

 

Filip Och Emil Sono

Högt förtroende och lokal tillgänglighet

BLS är en stolt del av Sonos fortsatta satsning inom tredjepartslogistik. Enligt Emil Karlsson, driftchef på Sono, vägde flera faktorer tungt vid valet av leverantör. Men det var det höga förtroendet för både BLS säljare och företaget som spelade en avgörande roll vid det slutgiltiga valet

"Med enkelhet genom hela kedjan, prövad kvalitet under lång tid hos oss själva samt en liknande framåtlutad anda som hos oss på Sono landade affären hos BLS AB."

 

 

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Pallställ Sono

Om Sono

Sono Sweop AB är en ledande leverantör av möbler och garderobslösningar med en bred kundbas i Skandinavien. Med över 168 000 produkter via egna kanaler har företaget haft gynnsam tillväxt sedan starten 2004, med en omsättning över 746 miljoner NOK år 2018. Med 280 anställda och huvudkontor i Sarpsborg, Norge, samt lokala närvaro i Norge, Sverige och Danmark, erbjuder Sono totala lösningar inom pris, kvalitet och leverans.

BLS 211021 132

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Stort Lager

Pallställ signerat BLS

Är du i behov av att lagra varor på pallar? Valet av det mest lämpliga systemet för dig beror på flera olika saker, exempelvis vilken sorts varor du behöver förvara, den tillgängliga lagerytan, och om dina produkter har begränsad hållbarhet

Utforska våra pallställ

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.