Hoppa till innehållet
Mer Balk

Mer yta med hjälp av speciallösning

Förbättrat flöde och mer produktionsyta

BLS har levererat och installerat speciallösning till Luni Metall AB i Hillerstorp. En lösning som har förbättrat det interna flödet men även frigjort mer produktionsyta.

Luni Metall

Pallställ CITY maxar ytan

Luni Metall AB var i behov av ett stabilt lagersystem till deras nya lagerlokal. Kriterierna var delvis att förbättra det interna flödet men även att frigöra mer produktionsyta för maskininvesteringar. Lösningen blev vårt pallställ CITY som är tillverkat för att maxa ytan och öka flexibiliteten. Det resulterade bland annat i ett uppdaterat flöde och tillgänglighet av godset – något som var avgörande för Luni Metall.

Grön Balk

Egen produktion för anpassad lösning

Att BLS har egen produktion ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra lösningar utifrån kundens utmaning och produkt. Lagersystemet som vi levererade till Luni Metall rymmer närmare 400 pallplatser som är 5,5 meter höga. Förutom det lackade vi ställagen i kundens egen profilfärg – en speciallösning utformad specifikt för Luni Metall och något vi kunde erbjuda tack vare vår egen produktion.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till Luni Metall, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Lunit Metall Ställage

Om Luni Metall AB

Luni Metall grundades 1986 och är en komplett legotillverkare med kunder inom många olika branscher, där butiksinredning är den största kategorin. Svetsade rör- och plåtkonstruktioner är det som de tillverkar mest, men de levererar allt från ett kapat rör till en färdig butiksinredning.

Lager Med Pallställ

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 877

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig