Hoppa till innehållet
Freja Lager

Lagerlösning för FREJA Transport & Logistics

FREJA Transport & Logistics stärker sin närvaro i Jönköping och på den svenska marknaden genom att fyrdubbla sin kapacitet i Torsvik. Den nya byggnaden på cirka 20 000 kvadratmeter innehåller kontor, lager och en cross-docking-terminal. Genom sin strategiska placering i Jönköping har FREJA snabb åtkomst till E4:an, vilket ger korta ledtider i hela Norden.

Fyrdubblad Kapacitet i Jönköpingsområdet

FREJA Transport & Logistics har nyligen utökat sin kapacitet i Jönköping med en ny toppmodern lageranläggning. Jönköping är en viktig punkt i Sverige för FREJAs verksamhet, och den ökade volymen gjorde att de växte ur sin tidigare fastighet. Den nya anläggningen gör det möjligt för FREJA att möta efterfrågan från både befintliga och nya kunder. BLS AB är stolta över att ha levererat lagerinredningen till denna strategiskt viktiga anläggning.Flexibilitet i fokus

BLS AB har levererat drygt 10 000 pallplatser till FREJAs nya verksamhet i Jönköping. Lösningarna garanterar en säker och effektiv lagermiljö och är designade efter de senaste standarderna och kraven. En viktig aspekt av denna leverans var att säkerställa hög flexibilitet. Lagerinredningen kan hantera olika typer av pallar och erbjuder enklare plockslingor, vilket gör det möjligt för FREJA att anpassa lagret vid behov. Denna flexibilitet är särskilt viktig för att möta krav från nya kunder med specifika förvaringsbehov. Genom att kombinera säkerhet och verksamhetsoptimering har BLS skapat en lösning som gör det möjligt för FREJA att effektivt hantera sina logistikflöden och framtida tillväxt.

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0554 LOWRES

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Två Personer På Lager

Ovärdeligt bollplank

Niclas Andersson, Head of Logistics FREJA Sverige, säger att den största fördelen med BLS var stödet som fanns från början i att utforma lagerlösningen:

"Snabbheten med att ge feedback och att hjälpa till i den fasen. Vi visste att vi behövde ställage men inte exakt hur ställagenen skulle se ut, hur mycket behövde vi, vad var vettigt att gå in med från början? Där var BLS väldigt bra som bollplank tidigt i det."

Freja Lager

Om FREJA Transport & Logistics

FREJA erbjuder transport-, logistik- och lagringslösningar över hela världen, med personlig service och garanterad kvalitet. Företaget, privatägt sedan grundandet 1985, har filialer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen och Kina och är ett av de ledande transport- och logistikföretagen i Norden.

Utforska FREJAs lösning

BLS 211021 132

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Stort Lager

Pallställ signerat BLS

Är du i behov av att lagra varor på pallar? Valet av det mest lämpliga systemet för dig beror på flera olika saker, exempelvis vilken sorts varor du behöver förvara, den tillgängliga lagerytan, och om dina produkter har begränsad hållbarhet

Utforska våra pallställ

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.