Hoppa till innehållet
Balkar

Kundunikt lagersystem till Tallinn

BLS har tillsammans med vår återförsäljare i Estland levererat en specialanpassad lösning enligt FIFO-principen till ETS NORD i Tallinn.
IMG 8745

Samarbete för kundens bästa

ETS NORD kom till oss med utmaningen att installera ett lagersystem för deras produktion i Tallinn. De förvarar sitt material i FIFO-ställage vilket möjliggör att materialet kan komma direkt från tillverkning för att sedan plockas i andra änden och lastas på lastbilar. Tillsammans med vår återförsäljare Laomaailm tog vi fram en First In-First Out lösning och levererade ett kundunikt system som tillgodoser dessa behov.  FIFO-stället som vi levererade är 6,5 meter högt, 13,8 meter djupt och 16,8 meter brett. Pallarna lagras i 4 nivåer med en total kapacitet om 704 pallplatser.

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till ETS Nord, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

IMG 8751

FIFO-lösning för smidig hantering

Genomlöp är en kompakt lagringsmetod enligt FIFO-principen där pallarna lastas in i bakkant av ställaget, rullar igenom ställaget på en lutande rullbana och hämtas ut i framkant. Möjligheterna att hantera gods med olika vikter och storlekar är näst intill obegränsade. Något som var en förutsättning för ETS NORD när vi installerade deras nya system.

11

Om ETS Nord

ETS Nord tillverkar, designar och säljer ventilationsutrustning och tillbehör. Deras hållbara produktutveckling bygger på många års erfarenhet, pålitliga partners och kvalitativa produkter. Förutom fabriken i Tallinn har de även produktion i Finland och deras produktion exporteras till Baltikum och Norden.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar