Hoppa till innehållet
3 (1)

Effektiv lagringslösning till Lotus Furniture

Lagringen fördubblas &  leveranstiden halveras

Lotus Furniture, född ur idén att slippa krångel och långa leveranstider när möbler till den offentliga miljön ska köpas in, har tagit nästa steg mot framtiden genom att flytta in i sin nya, lokal på Stigamo. Med den utökade lagringskapaciteten har de nu möjlighet att hantera en större volym möbler och produkter, samtidigt som de har lyckats halvera sina leveranstider för att ännu effektivare kunna tillgodose sina kunders behov och önskemål.

Davidochfilip

Tät kontakt och support

Vi på BLS är stolta över att ha varit den valda partnern när Lotus Furniture skulle optimera sitt nya lager på Stigamo. Genom att välja BLS fick de tillgång till mer än bara högkvalitativa pallställ i en snygg grön färg; de fick även tillgång till vår dedikerade support och skräddarsydda lösningar som matchade perfekt med deras unika behov och produkter. Stödet från våra BLS projektsäljare har varit ovärderligt, och enligt David Jarl, grundare av Lotus, har detta stöd varit en viktig faktor för framgången i projektet.

2

Snabbare leveranser av högkvalitativa möbler

Med det nya lagret på Stigamo har Lotus Furniture fördubblat sin lagringskapacitet. Den optimerade lagerstrukturen och den skräddarsydda lagerlösningen från BLS har möjliggjort ett mer effektivt flöde, vilket resulterat i att Lotus har kunnat halvera sina leveranstider. Denna förbättring är av yttersta vikt för både företaget och deras kunder, som nu kan förvänta sig ännu snabbare leveranser av högkvalitativa möbler. Med den dedikerade supporten från BLS har Lotus Furniture kunnat fokusera på sin kärnverksamhet och fortsätta leverera enastående service till sina kunder.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

Elgiganten Hemsida

Om Lotus Furniture

Lotus Furniture är specialister på möbler för offentliga miljöer och erbjuder högkvalitativa, snygga och funktionella möbler via proffesionella återförsäljare i inredningsbranschen. Med en stark lokal förankring, där hela 43% av deras underleverantörer finns inom en radie på 50 km från huvudkontoret, är Lotus en pålitlig partner för både små och stora företag som strävar efter stil och komfort i sina arbetsutrymmen.

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar