Hoppa till innehållet
Pallställ Gear4music

Maximalt utnyttjande av befintlig lageryta

I en strategisk satsning på att optimera sin verksamhet samarbetade Gear4Music med BLS för att utöka sitt befintliga lager strax utanför Stockholm. Resultatet? Ett entresol på 1 100 kvadratmeter som inte bara ökar effektiviteten utan samtidigt ger företaget mer utrymme att växa på.
Entresol Gear4music

Effektivitet och utökad kapacitet

Med behovet av att utöka lagerytan gjorde Gear4Music ett strategiskt val att utnyttja lagrets höga takkonstruktion. Istället för att bygga ut byggnaden valde de ett entresolplan. Detta ger inte bara företaget den extra plats som behövs för tillväxt utan även optimerar arbetsflödet. Tack vare en smart integrerad rutschkana är varuflödet inom lagret nu optimerat, vilket skapat en effektiviserad logistik.

Pallställ Gear4music

Tidigare sammarbete

BLS har tidigare levererat pallställ som rymmer 15 000 pallplatser till Gear4Music när de flyttade in i lagerlokalen. Målet då var att ge företaget en hög flexibilitet och ökad effektivitet med den nya lösningen i lokalen. Detta samtidigt som lagerinredningen levererades utan att avbrott i verksamheten vilket krävde en tät kontakt och gott samarbete mellan båda parter.

Nyfiken på hur ett entresol kan ge din lokal ett lyft?

Med en entresol tillför du lokalen ny yta, som kan användas till allt från lager, plockyta till kontor. Är du nyfiken på att veta mer om lösningen vi levererade till Gear4Music eller vill du kanske bara säga hej? Tveka inte att kontakta mig eller någon annan med dina frågor 

Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Entresol Gear4music

Om Gear4Music

Gear4Music är en av Europas främsta online-återförsäljare specialiserade på musikinstrument och musikutrustning. Med närvaro i över 19 länder har de stadigt etablerat sig som branschledare. År 2023 uppnådde företaget en anmärkningsvärd omsättning på 152 miljoner pund, vilket understryker deras fortsatta tillväxt och inflytande på marknaden för musikinstrument.

BLS 211021 976B

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Stort Lager

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska våra produkter

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig