Hoppa till innehållet
Gekås3

Utnyttja lagerytan på höjden

BLS fick förtroendet att leverera pallställage till Gekås automatiserade lager strax utanför Ullared. Lagret sköts av 13 stycken kranar och BLS har levererat ställage i tre olika etapper med en sammanlagd kapacitet för att lagra cirka 35 000 pallar.
Gekås2

Maximera lagerytan

För att få plats med en ständigt ökande mängd varor valde Gekås Ullared att bygga ett nytt lager. Målet med lagret var att maximera lagerytan för att få plats med så många pallar som möjligt på den minsta möjliga ytan. Varuhuset töms upp till tre gånger i veckan och för att klara den stora omsättningshastigheten krävs en bra logistik för att få in varorna så snabbt som möjligt i butiken. För att maximera lagerytan, optimera effektiviteten och leveransprecisionen bestämde sig Gekås för att bygga ett kranlager.

 

Gekås

Lager på höjden

BLS har fått äran att leverera pallställ som har integrerats i Gekås automatiskta kranlager. Pallställen har levererats i tre etapper och lagrar cirka 35 000 pallar i double-deep ställage . Ställagen är 14,5 meter höga och varje krangång är ungefär 90 meter lång. Vi skötte leverans, installation och servicen av pallställagen till höglagret.

 

Välkommen att kontakta mig

Har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig eller vill du kanske bara säga hej? Kontakta mig gärna så kan jag berätta mer om leveransen till Gekås, BLS och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt
Kontakta oss
Fredirck Böhme

Fredrick Böhme

Projektförsäljning

0370-30 50 06

fredrick@blsab.se

Gekås3

Om Gekås Ullared

Hos Gekås Ullared hittar du ”allt till hemmet som får plats i en bil”. Det grundades i början på 60-talet av Göran Karlsson på bottenvåningen i en villa. Idag har varuhuset en total bruttoarea på 90 000 m² och med fem miljoner besökare om året gör det varuhuset till Sveriges populäraste besöksmål.

Pallställ Lastat Med Pall

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
Konferansrum

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig