Hoppa till innehållet
Garo 2

Minskade kostnader genom återanvändning

GARO har nyligen utökat sin svenska verksamhet genom att flytta från tre anläggningar till en samlad ny anläggning i Hillerstorp. Den nya anläggningen omfattar både produktion och lager.
Garo1

Återanvändning av tillbehör

BLS har levererat pallställ till den nya lagerlokalen med en total kapacitet för att lagra 3500 pallar. Den största delen av lagerlösningen köptes ny från BLS men för att minska kostnaderna användes mycket av redan befintliga tillbehör i ställagen. Detta betyder att GARO kunde återanvända sina nätplan och utdragenheter i den nya lagerlösningen. 

Garo 2

Om GARO

GARO tillverkar och utvecklar produkter och lösningar inom el och e-mobility. Företaget grundades år 1939 i Gnosjö, Småland och finns idag i sex länder och har cirka 400 anställda. Med en omsättning på nästan 1,4 miljarder år 2022 fortsätter GARO att vara en framträdande aktör inom branschen.

BLS 211021 976B

BLS är med dig från dag 1

Att välja ett nytt lagersystem, eller att uppdatera ett befintligt, innebär många beslut som ska tas, deadlines att förhålla sig till och en investering av både pengar, tid och kunskap. Låt oss ta ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig att fatta rätt beslut från dag ett och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion.

Läs mer om hur vi arbetar
Stort Lager

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska våra produkter

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig