Hoppa till innehållet
Mobilt Pallställ Fryslager

Mobila pallställ skapar optimerad yta och energibesparing

Allson Kyl och Fryslager är experter på livsmedelslogistik och distribution, och för att möta den ökade efterfrågan på deras tjänster har de nyligen investerat i ett nytt fryslager.

3

Ett nära samarbete med snabb leverans

BLS har fått förmånen vara med och leverera och montera mobila pallställ till detta lager. Utmaningen redan från start var att tidsplanen för hela lösningen var mycket tight, från det att rälsen monterades ner i november till att ställaget levererades i början av januari till att lagret togs i bruk första mars. Vi har arbetat nära Allson under hela processen för att säkerställa att allt gick smidigt och enligt plan. Vi är glada över att ha bidragit till en effektiv och modern lagerlösning som kommer att gynna Allson och deras kunder.

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
Filip Elmgren

Filip Elmgren

Projektförsäljning

0370-30 50 24

filip@blsab.se

2

En effektiv och mindre slitsam plockprocess

Fryslagret har en kapacitet att lagerhålla 21 000 pallar i mobila pallställ från BLS. Mobila pallställ är en lagerlösning som optimerar ytan i ett lager genom att minimera gångarna mellan ställagen vilket gör lösningen väldigt utrymmeseffektiv. Syftet med de mobila pallställen är inte bara att spara plats utan också energi då det inte krävs nedkylning av en lika stor yta som hade krävts för samma lagringskapacitet i vanliga pallställ.

Fryslager

Om Allson Kyl och Fryslager

Allson Kyl och fryslager är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet inom lagerhantering. Företaget erbjuder helhetslösningar inom torr, -kyl och fryslagring av livsmedel. 

Mobilt Pallställ Fryslager

BLS mobila system

Vill du maximera lagerytan är ett mobilt pallställssystem kanske precis vad du söker. Med mobila pallställ kan du utnyttja upp till 90 % mer av lagringsytan. Detta är möjligt genom att antalet truckgångar minimeras och golvytan därför kan användas i det närmaste fullt ut. Mobila system är ett utmärkt alternativ för exempelvis däcklager, arkivhyllor samt kyl- och fryslager.

Lär dig mer om BLS mobila lagerlösningar
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar