Hoppa till innehållet
Pallställpostnord

42 000 pallplatser till PostNord TPL

PostNord TPL har öppnat ett nytt, 63 000 kvadratmeter stort lager i Norrköping för att möta ökande efterfrågan och expandera sin kapacitet. BLS AB har levererat en skräddarsydd lagerlösning med cirka 42 000 pallplatser, anpassad för olika typer av gods och specifika kundbehov. Lagret, som även innehåller kontorsytor och erbjuder flexibilitet och säkerhet, uppfyller sprinklerkrav och maximerar lagerytan

Kundspecifik Lagerlösning för PostNord TPL i Norrköping

PostNord TPL är en ledande aktör inom tredjepartslogistik med flera lager i Sverige. Deras nya anläggning i Norrköping är inte bara en expansion utan också en strategisk satsning för att förbättra effektiviteten och möta den ökade efterfrågan.Lagret kommer att fungera som hem för både befintliga kunder som Stadium Outlet och nya kunder. Norrköpings strategiska läge med välutvecklade förbindelser gör det till en idealisk plats för logistikföretag och erbjuder fördelar för företag med kunder i hela Norden.

Postnord Martina Och Oskar

Flexibelt lager för kundspecifika krav

BLS AB har spelat en central roll i att utrusta PostNord TPL:s nya lager med en skräddarsydd lagerlösning. Totalt har BLS levererat cirka 42 000 pallplatser anpassad efter kundspecifika krav. "Det var inte en lätt uppsättning," säger Martina Widler Logistikutvecklare PostNord TPL, "vi hade 11 olika konfigurationer, men BLS visade sig vara väldigt anpassningsbara och lyhörda för våra behov."

Ska vi skapa en effektiv lösning för att lagra produkter på pall?

Vill du ha hjälp med ett effektivt lagerflöde? Vi lyssnar gärna och bestämmer en tid när vi kan besöka dig. Med lagerglasögonen på så ser vi utmaningar som möjligheter. Tillsammans skapar vi en lösning som är skräddarsydd för att passa ditt behov. Inte sällan påbörjas ritningen redan på plats hos er.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0017 LOWRES LESS WHITE

Oskar Lindén

Försäljningschef

0370-30 50 03

oskar@blsab.se

Pallställage

Optimal effektivitet och säkerhet

Den nya lagerlösningen har inkluderat flera anpassningar för att säkerställa optimal effektivitet och säkerhet. Bland annat har ställagen konstruerats med olika höjder och indelningar för att passa specifika lagringsbehov, inklusive långt gods och plockområden. Dessutom har balkarna anpassats för att uppfylla sprinklerkrav, vilket säkerställer att säkerhetsstandarderna följs.

Postnord Randmark

Om PostNord TPL

PostNord TPL, marknadsledare och den största tredjepartslogistikleverantören i Norden, specialiserar sig på att leverera innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar till en bred kundkrets, från mindre e-handelsföretag till stora internationella koncerner. Med en årlig omsättning på 3 miljarder SEK och ett skickligt och serviceinriktat team på 3 000 anställda, hanterar företaget 800 000 m² lagerutrymme och 26 distributionslager som är strategiskt placerade runt om i regionen, vilket understryker den centrala roll TPL har på den nordiska logistikmarknaden

BLS POSTNORD LJUNGBY 220615 59

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 264

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Har du frågor och funderingar eller vill du kanske bara säga hej? Vad det än må vara lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret med dina uppgifter, så hör vi av oss inom kort.