Hoppa till innehållet
2

Ny lagerinredning för virke till XL-Bygg

Ställage för enkel hantering av virke

BLS är glada över att ha fått vara med och leverera lagerinredning till XL-BYGGs ny-etablerade butik i Gråbo utanför Göteborg. Etableringen består av cirka 1500 kvadratmeter lager och butik och en 2500 kvadratmeter stor utomhus yta.

2

Pallställ, virkesställ, grenställ och entresol

XL-BYGG Gråbo valde att inreda lokalen med pallställ, virkesställ, grenställ och entresol. Pallställen har en kapacitet att förvara över 200 pallar och ska användas för lagring och hantering av byggmaterial. Lokalen har även utrustats med virkesställ med entresol för att utöka den tillgängliga ytan för förvaring. Entresolet används till att förvara isolering och golvskivor. Lokalen har även inretts med ett virkesställ utan entresol med en kapacitet att hantera upp till över 50 olika virkespaket.

2

Förvaring av virke utomhus

Till utomhusytan har BLS levererat virkesställ och grenställ med tak. Virkestället består av tre nivåer i höjd och kapacitet att hantera i virke i över 50st rullfack och ger XL-BYGGs kunder möjligheten att köpa tryckt virke. Under skärmtaket har XL-BYGG Gråbo valt att ha fack för buffert. 

Vi finns här för att hjälpa dig!

Är du redo att ta ditt lager till nästa nivå? Oavsett din verksamhets storlek kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som uppfyller dina unika behov.

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån.

Kontakta oss
BLS Personal 231005 0017 LOWRES LESS WHITE

Oskar Lindén

Försäljningschef

0370-30 50 03

oskar@blsab.se

3

Om XL-BYGG Gråbo

XL-BYGG Gråbo är en ny XL-BYGG butik som öppnade i början av 2022 i Gråbo utanför Göteborg. Verksamheten riktar sig både till proffs och privata kunder och utöver möjligheten att köpa virke har butiken även etablerat en shop-in-shop tillsammans med Snickers för att ge sina kunder möjligheten att köpa profilkläder.

Grenställ Och Virkesställ

Hållbar lagerinredning

Vill du optimera företagets utrymme med smart lagerinredning? Välkommen till oss på BLS. Vi erbjuder inte bara en bred och genomtänkt palett av lagersystem och förvaringslösningar – vi skapar lösningar som gör verklig skillnad. Varje lagersystem är noggrant utformat och tillverkat för att möta och överträffa alla gällande krav och standarder. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i hjärtat av Småland.

Utforska vårt utbud av lagerinredning
BLS 211021 877

BLS är med dig från dag 1

Vi vet. Det är mycket att förhålla sig till när man investerar i ett nytt lagerflöde. Vi kan hjälpa dig från dag 1 och vi ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. När det är dags för installation så bygger våra utbildade installatörer upp ditt nya lagersystem. Du behöver alltså inte ha koll på säkerhetsstandarder och krav, det ordnar vi

Läs mer om hur vi arbetar

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss börja med ett telefonsamtal eller en mejlkontakt, så tar vi det därifrån. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig