Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer

Investera i ett bra lagersystem

Att köpa ett lagersystem eller uppdatera ett redan befintligt är en långsiktig investering som kräver både tid och planering. Det är många beslut som ska fattas samtidigt som deadlines ska hållas och det är både tid, pengar och kunskap som investeras i beslutet. Ett bra lagersystem ska tillgodose de nuvarande behoven, samtidigt som det ska vara flexibelt och kunna anpassas efter hur behoven ändras i framtiden. Vi på BLS hjälper dig att fatta rätt beslut och ser till att allt genomförs enligt tidsplan, kostnad och funktion. Vi erbjuder ett brett sortiment av lagersystem och tillbehör som passar alla olika verksamheter, oavsett storlek och bransch.

I vårt sortiment hittar du pallställ, hyllställ, grenställ och andra typer av lagersystem. Lagersystemen är till för att du enkelt ska kunna lagra och hantera ditt gods, oavsett storlek. Vi hjälper inte bara dig att optimera lagret för det gods som ska förvaras, utan även för personalen som ska arbeta där. Vi har lösningar till alla lager, oavsett behov och utmaningar. Minska antalet tunga lyft för dina anställda med vårt däckställ, eller utrusta ditt lager med rullbanor för att minska antalet felplock. Med hjälp av grenställ kan du förvara långods på ett enkelt och säkert sätt. Pallställen ger dig möjligheten att förvarar dina pallar och kan enkelt byggas på och kompletteras.

Anpassningsbara ställage

Tack vare vårt stora utbud av tillbehör kan även ställagen anpassas så att förvaringen av godset blir så optimal som möjligt. I vårt utbud har vi även entresol som är en kostnadseffektiv lösning som utnyttjar takhöjden i din lokal och skapar en hel extra våning utan att bygga ut.

Lagerinredning för alla användningsområden

Vi hjälper dig att planera din lagerinredning för att ge dig förutsättningarna för att skapa ett optimalt flöde där ställagen anpassas med tillbehör efter dina behov och vad som lagras i dem, allt för att få ut det bästa av din lagerlokal. Våra ställage är flexibla och går enkelt att bygga på och komplettera med tillbehör efter hur behovet förändras. Vi utvecklar och tillverkar lagersystem i vår fabrik i det småländska Kulltorp vilket ger oss möjlighet att ge kundunika lösningar anpassade efter dina behov. Det ger oss också full kontroll över produkterna och det ger oss friheten att hela tiden sträva efter att utveckla, förbättra och anpassa våra system efter din utmaning och produkt Våra lagersystem är av hög kvalité och vi utgår från kraven och riktlinjerna i de senaste europeiska standarderna.

Lagerinredning med alla säkerhetskrav

Vi hjälper även dig att se till så att ditt lagersystem uppfyller alla rådande säkerhetskrav genom att ge konkreta förslag på säkerhetsåtgärder. Alla lagersystem ska årligen kontrolleras av en behörig besiktningsman och även detta är något som gärna hjälper till med.  Har du några frågor kring något av våra lagersystem kontakta oss gärna så hjälper vi dig välja rätt!

Vi hjälper dig att skapa en effektiv och säker lagermiljö för dig och dina medarbetare. Vi tar hand om hela projektet, från planering till montage av det färdiga lagersystemet. Med egna konstruktörer, egen produktion och ett eget montageteam hittar vi tillsammans det lagersystem som passar bäst för dig.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.