Entresolplan

En extra lagervåning

En smart och kostnadseffektiv lösning som utnyttjar takhöjden i din lokal och skapar en hel extra våning utan att bygga ut. Allt levereras lackerat och i lättmonterade delar.

Skapar nya möjligheter

Med entresolplan som en del av lagerinredningen kan du utnyttja takhöjden på bästa sätt. Vi dimensionerar och tillverkar kompletta entresolplan enligt dina önskemål. Entresolplanets golv är av halkskyddad, slitstark golvplywood, som bärs upp av profilerad plåt. Vid behov kan gallerdurksbjälklag erbjudas. Entresolgolv kan även byggas på befintliga hyll- och pallställ. Trappor, räcken, grindar osv. ingår och allt material levereras i lättmonterade delar som bultas ihop vid montage. Allt stål levereras lackerat.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman. Vi har byggt upp och förädlat en god relation med besiktningsföretag under flera år. En kontakt vi gärna delar med oss av. När besiktningen är klar kan du skicka rapporten till oss så ser vi till att underhållet blir utfört på rätt sätt.

Säkerhetskrav
BLS entresolplan uppfyller kraven enligt CE-märkning DS/EN 1090.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort
Case: Senaste

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor B...

Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer