Grenställ

Idealiskt för långgods

Vårt grenställ är avsett för lättare långgods, rör och brädor. Systemet kan anpassas helt efter dina lagringsbehov.

Anpassas efter behov

Systemet kan skräddarsys med antal pelare, stagsektioner och lastarmar – enkelsidigt eller dubbelsidigt med olika belastningskapacitet, djup och höjd. Det passar lika bra inomhus som utomhus och kan enkelt byggas om, kompletteras och byggas ut enligt önskemål. De är även enkla att montera efter leverans. Men varje lager har sina specifika utmaningar – fråga oss gärna om tips och råd för att hitta en lösning som passar just dig.

Mobila grenställ

Våra mobila grenställ klarar längder upp till 50 m och laster om 500 ton. Enheterna manövreras med fjärrkontroll på trucken eller med enkel knapptryckning. Öppningstiden är ca 35 sek.

För en säker arbetsplats

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman. Vi har byggt upp och förädlat en god relation med besiktningsföretag under flera år. En kontakt vi gärna delar med oss av. När besiktningen är klar kan du skicka rapporten till oss så ser vi till att underhållet blir utfört på rätt sätt.

Säkerhetskrav
BLS grenställ uppfyller alla säkerhetskrav enligt Svensk Standard SS2643 (INSTA 253) och den Europeiska leveranstörskoden FEM 10.2.09, som bland annat innehåller anvisningar för dimensionering.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort
Case: Senaste

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor B...

Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer