NRG är nu en del av BLS

BLS och Nordic Racking Group (NRG) slår sig samman för att bli en av de ledande leverantörerna av lagerlösningar på den norska marknaden. NRG är en av de största leverantörerna på marknaden och efter en framgångsrik samverkan beslutade sig BLS och NRG att förena sina styrkor.

BLS fokus på att erbjuda säkra och snabba lagerlösningar ligger i linje med NRG:s befintliga inriktning. Tillsammans ser BLS och NRG stora möjligheter med förvärvet och ser ljust på framtiden tillsammans. Förvärvet innebär att BLS kommer kunna erbjuda kunderna på den norska marknaden ännu bättre service och lösningar.

BLS välkomnar NRG till organisationen och tillsammans med BLS kompetens och produktionsapparat samt NRG:s mångåriga erfarenheter inom lager- och logistikbranschen, är NRG och BLS väl rustade för att kunna erbjuda den norska marknaden skräddarsydda lagerlösningar av högsta kvalitet, snabbt och i rätt tid.

Utnyttja lagrets fulla takhöjd

Ett bra sätt att maximera dina lagringsmöjligheter är att inte bara fokusera på att använda den tillgängliga golvytan på ett effektivt sätt utan också utnyttja takhöjden i ditt lager till fullo. De...

Välj rätt däckställ

Att lagra däck är inte alltid lätt eftersom de måste förvaras på rätt sätt för att inte däckens kvalitet ska försämras. Det finns flera olika ställ för att organisera, hantera och förvara däck och ...