Mobila system

Utnyttja 90 procent mer av lagringsytan

Våra mobila pallställ är en rationell och kostnadseffektiv lagringsmetod som kan öka utnyttjandegraden i er befintliga lokal med upp till 90% i jämförelse med vanliga pallställ.

För energikrävande miljöer

Vanligtvis kräver ett effektivt lagersystem en truckgång per hylla. Varje truckgång är omkring 4,5 m bred. Med mobila pallställ kan du minimera antalet truckgångar, och anläggningens yta kan därför utnyttjas maximalt. Just därför passar våra mobila enheter mycket bra för energikrävande miljöer, såsom kyl- och fryslager. Våra mobila pallställ består av elektriskt drivna enheter med längd upp till 50 m och laster om 500 ton. Ett komplett produktprogram och brett utbud av tillbehör gör att vi även kan forma systemet till att vara lika anpassat för varor av samma dimension som för varor med olika former och storlekar.

Enkel hantering

De mobila enheterna flyttas i sidled och gör att lagerutrymmet kan utnyttjas maximalt. Du manövrerar enheterna med fjärrkontroll på trucken eller med enkel knapptryckning. Öppningstiden är ca 35 sek. Du kan också välja manuella enheter med vevdrift, längd upp till ca 10 m och last upp till ca 10 ton.

För en säker arbetsplats

Systemet har en hög inbyggd säkerhet och alla gångar skyddas av ljusbarriärer. Alla gångar skyddas av ljusbarriärer. Fotoceller är placerade under vagnarna, i vagnarnas framkant och där det behövs också i vagnarnas bakkant. Ljudsignal hörs också i samband med körning av vagn.

Årlig säkerhetskontroll

Som du säkert vet ska alla lagersystem kontrolleras årligen av en behörig besiktningsman. Vi har byggt upp och förädlat en god relation med besiktningsföretag under flera år. En kontakt vi gärna delar med oss av. När besiktningen är klar kan du skicka rapporten till oss så ser vi till att underhållet blir utfört på rätt sätt.

Säkerhetskrav
Samtliga anläggningar är CE-godkända och uppfyller krav enligt maskindirektiv.

Nedladdningsbara filer

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort
Case: Senaste

Effektiv lagring, kvalitet och ergonomi

Efter att ha hittat BLS på internet och läst mer om våra lösningar av hantering av däcksatser bestämde Jafor B...

Hyllställ

Effektivt och flexibelt system som sparar utrymme.

Läs mer

Grenställ

Ett system som är avsett för lättare långgods, rör och brädor, men anpassas efter dina behov.

Läs mer